Tease Feather Tickler

Maak een sensueel spoor met deze zachte veren over je partners huid en plaag haar zenuweinden voor een sensueel voorspel in de slaapkamer. Gemaakt van luxe veren met een natuurlijke variatie in lengte om je partner te kietelen en plagen tot ze kreunen van genot van de sensuele aanraking.

€ 19,95

  • Levertijd: 1-3 dagen1

No Peeking just Tease me

€ 21,99

  • Levertijd: 1-3 dagen1

Promise 2 Obey

Zorg ervoor dat uw partner onder uw gezag staat met de “Promise To Obey Arm” Restraint Set.

 

Deze luxe boeienset die iedereen past, zorgt voor goede bovenarm bondage en is zeer comfortabel in gebruik bij een langdurig spel.

 

De mooie boeien met zacht satijnen buitenzijde en comfortabele bontvoering zijn voorzien van klittenbandsluiting, makkelijk vast te maken maar moeilijk voor de gebruiker af te doen! Door de metalen O-ringen kan het ook gecombineerd worden met andere bondage artikelen.

 

Vanwege de universele maat is de set geschikt voor elke maat bovenarm, man of vrouw. Hierdoor is hij ook geschikt voor het gebruik op enkels en polsen zodat elke gewenste stijl aangenomen kan worden.

 

Dit is een deel van de officiële Fifty Shades of Grey collectie goedgekeurd door auteur E L James. 

€ 34,95

  • Levertijd: 1-3 dagen1

Please Sir

Kietel, plaag en kwel je partner met dozijnen van suède strengen voor je plezier en pijn genot. De flogger biedt een harde klap of een lichte lik over je huid met het kleinste gevoel van pijn. De flogger is de perfecte accessoire voor een gevoelig spel op de meest intieme plekjes.

€ 29,95

  • Levertijd: 1-3 dagen1

Totally His

Sterke, veilige opwindende handboeien met een zacht fluwelen voering en een strak satijnen interieur.Met Quick release clips op de manchetten voor veelzijdigheid. Is perfect voor bondage voor beginners.

€ 24,95

  • Levertijd: 1-3 dagen1

Spank me Please

Ideaal voor de ondeugende beginner.

€ 13,50

  • Levertijd: 1-3 dagen1

Come Come Come

Verhoog uw genot met Come Alive, een intieme lustopwekkende gel die op de clitoris aangebracht dient te worden en de orgasmes versterkt en intensifieert.

€ 18,50

  • Levertijd: 1-3 dagen1

Silk play Rope

“‘So you want to play?’ he murmurs. ‘Yes.’”

 

10 meter luxe bondage touw perfect voor pols-, enkel- en lichaams bondage. Triple-twisted zijde voor kracht, comfort en veiligheid. Lange lengte, ideaal voor shibari-stijl decoratief bondage spel.

 

€ 21,95

  • Levertijd: 1-3 dagen1